GOJ Verktøy AS
Telefon: 23 21 09 80
Faks: 22 19 87 04
Epost: Send epost

 SØK

GOJ Verktøy AS er et spesialfirma innen skjærende verktøy som ble etablert i 1980. Firmaet eies og drives i dag av 2. generasjon Djerv. Vi har i 2014 solgt hårdmetallsagblader og vært en av de ledende på det norske maredet i langt over 50 år.

Hos oss får du kvalitetsprodukter fra ledende produsenter til konkurransedyktige priser. Vi har en meget kostnadseffektiv og strømlinjeformet organisasjon slik at vi kan holde våre kostnader på et lavt nivå. Vi har et stort assortert lager av alle våre varegrupper, og ca. 90% av alle ordre leveres direkte fra lager i Drøbak, varene sendes normalt samme dag.

Pålitelighet, service og bransjeerfaring er vår styrke. Med vår lange erfaring og kontaktnett kan vi alltid finne løsninger. Kontakt oss og bli en fornøyd GOJ-samarbeidspartner.

Vår kvalitetspolicy er å sikkerhetsikre at alle leverert produkter og tjenester skal oppfylle kundens krav og spesifikasjoner. Produktene og tjenestene skal være levert til rett tid og til avtalte priser og vilkår. Vår organisasjon arbeider for en høy kvalitet og en statig utvikling av virksomheten til våre kunders best. Har Deres firma spesielle behov angående skjærende verktøy, gi oss beskjed så kan vi med sikkerhet komme med et forslag som oppfyller deres krav.

 

 
      Utviklet av IDESIGN AS